Delete shopping cartClose
Your shopping cart is empty.
15% GAAT NAAR SCHOLEN IN GAMBIA
Total
€0,00

Veelgestelde Vragen (FAQ)

FAQ

LEVERING

We doen ons uiterste best om bestellingen binnen één werkdag te verwerken.  Leveringen vinden van maandag t/m vrijdag plaats tijdens normale werkuren, met uitzondering van weekenden en feestdagen. Bestellingen die voor 15:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden; bestellingen die na dit tijdstip worden geplaatst, worden de volgende dag verzonden.  Aangegeven leveringstijden worden geschat vanaf het moment van verzending van de bestelling.

Standaard binnen Nederland: 1 tot 3 werkdagen 

Standaard wereldwijd: Afhankelijk
Afhaalpunt: 2 tot 4 werkdagen

Tijdens de uitverkoop kan het verwerken van bestellingen langer duren. 

Verkrijgen van betalingsautorisatie kan het moment van verzending tot 7 dagen vertragen.

 

NAAR WELKE LANDEN LEVEREN JULLIE?

Producten worden wereldwijd verzonden!

Overal dus!

 

WELKE SOORTEN BETALINGEN ACCEPTEREN JULLIE?

We accepteren American Express, Delta, Maestro, MasterCard, MasterCard Debit, PayPal, Visa, Visa Electron, Visa Debit en iDeal.

 

WIE ZITTEN ER ACHTER SECOND MESSAGE?

Adem Rama

Adem is sinds zijn 17e begonnen met ondernemen met kleine E-Commerce online webshops. Dit doet hij momenteel nog steeds. Adem houdt heel erg veel van marketing en dit is ook zijn passie. Altijd wou Adem waarde bieden in de wereld en nu heeft hij samen met Jesse Wijn een onderneming gevonden wat hij met liefde en plezier zal uitvoeren.

Jesse Wijn 

Jesse is op zijn 19e begonnen met zijn eigen bedrijfje in het maken van promotiefilms. Tot op de dag van vandaag is hij nog actief bezig met het maken van promotiemateriaal voor bedrijven en particulieren. Daarnaast is Jesse student aan de Fontys sporthogeschool. Hij studeert leraar van de 1e graad lichamelijke opvoeding. Komend jaar gaat hij zijn minor global exploration sports en health volgen waarna hij een project op basisscholen in Nepal gaat realiseren. Om de reis hiernaartoe te kunnen realiseren is er een budget nodig. Samen met Adem is jesse gaan brainstormen naar een oplossing om dit financiële doel te kunnen behalen en om daarnaast hulp te kunnen bieden bij deze scholen. 2NDMSG is hieruit voortgekomen. Middels 2NDMSG slaat hij twee vliegen in één klap; Hij steunt de scholen, én maakt het voor zichzelf mogelijk zijn reis en project te kunnen realiseren.