Delete shopping cartClose
Your shopping cart is empty.
15% GAAT NAAR SCHOLEN IN GAMBIA
Total
€0,00

Blog

De éérste donatie!

De éérste donatie!

Afgelopen week hebben we onze éérste donatie aan Stichting the Future Gambia aangekondigd.

We willen iedereen ontzettend graag bedanken die dit mede mogelijk heeft gemaakt. Toen we 3 maanden geleden begonnen hadden we hier nooit van durven dromen! 

Door jullie hebben we maar liefst een bedrag van €1225,- kunnen doneren! 

We zijn bij Joop en Wilma op bezoek geweest om de waarde-cheque persoonlijk te overhandigen. Ze waren ontzettend blij en trots op wat we tot nu toe al samen bereikt hebben.

Ze hebben ons vol enthousiasme verteld over hun toekomstplannen voor de school in Gambia;

Het is hun doel om de school zelfredzaam te maken. Hiervoor zijn er een aantal projecten die binnenkort uitgevoerd zullen gaan worden:

- Er komt een groente en fruit tuin zodat de leraren samen met de kinderen gewassen kunnen verbouwen.

- Een oud huisje op het terrein van de school wordt omgetoverd tot een klein winkeltje zodat ze zelf een inkomen kunnen genereren.

- Er worden in november maar liefst 3 leslokalen bijgebouwd zodat er aan meer kinderen lesgegeven kan worden.

- De school krijgt een eigen busje zodat hier lokaal mensen mee vervoerd kunnen worden. Ook hiermee kan de school een klein inkomen mee genereren. 

 

In de toekomst komen er meerdere plannen om de school zo volledig mogelijk zelfredzaam te maken. Ben je benieuwd naar hoe Stichting the Future Gambia verder te werk gaat in Gambia? Bekijk hieronder hun website:

https://thefuturegambia.nl/

 

Naast dit alles hebben we nog een ontzettend leuk nieuwtje in petto, waarover we binnenkort meer vertellen. Houdt de website en onze social-media dus goed in de gaten!